Mitsubishi 3000GT & Dodge Stealth Forum banner
1 - 8 of 25 Posts

· Amsterdamn
Joined
·
4,817 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Bericht van UnderpaidArjun, voor vragen moet je bij hem zijn

3000GT meeting in Juli!!!!!!!!!!

Goedendag allemaal,

Op 10 juli as. Organiseer wij van Saturn Groningen BV. een car demo dag! Op deze dag presenteren wij een line up van sportieve en andere exclusieve auto's! Ik als 3000gt eigenaar zou het super gaaf vinden om ook een line up met meerdere 3000gt's te kunnen presenteren! U allen bent dus van harte uitgenodigd!!! Zaterdag 10 juli, Sontplein te Groningen.
Even een impressie: op deze dag staan er tal van fabrieks demo auto's waaronder een nissan 350z van Macaudio, een Dodge charger van Pioneer en nog veel meer. Ook werken lokale autodealers mee zoals Porche centrum Groningen. Maar ook veel particulieren met exclusieve auto's denk aan: Aston Martin, hummer, ferrari enz. En niet te vergeten: Mitsubishi 3000GT!!!!!!

Kom dus 10 juli naar het hoge noorden!!!!!

Oja, onder de aanwezige auto's van particulieren worden aan het eind van de dag ook nog wat leuke prijzen verloot!!

Groeten Arjun
 

· Amsterdamn
Joined
·
4,817 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Ja ik kom sowieso, Paul komt, Sjoerd komt.... Dennis jij gaat ook gewoon (niet zeuren) en Chris, uhm naja zou wel leuk zijn als jij ook de tijd ervoor uit trekt om helemaal naar de andere kant van NL te rijden!
Ik ga Marco bellen, of hij ook richting wil!
 
1 - 8 of 25 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top